Dinsdagavond

Dinsdagavond groep

De groep die op dinsdagavond traint, is onze meest fanatieke groep, met lopers die regelmatig wedstrijden lopen. Ze hebben allemaal de gedeelde passie voor hardlopen en hun enthousiasme is aanstekelijk. Om mee te kunnen lopen bij deze groep, draai je de hand niet om voor een duurloop van anderhalf uur en ligt je wedstrijdtempo in een 10 km wedstrijd tussen 4 minuten en 5 minuut 30.

De training vindt plaats op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur

Marcel den Hartigh traint de dinsdagavond groep. Marcel is (weer) trainer sinds oktober 2013 en heeft al heel wat lopers naar een PR toe getraind. Hij woont in Millingen sinds 2008 samen met zijn vriendin en zoon en twee dochters.

‘Ik ben geboren in Arnhem en heb vroeger veel hardgelopen. Van 2009-2011 was ik ook als hardlooptrainer verbonden aan Loopgroep Ooijpolder. Na 2 jaar lang gestopt geweest te zijn, kriebelde het toch weer om training te gaan geven!’ 

Marcel informeert zijn groep via de groepsapp en is daarnaast te bereiken via marcel@loopgroepooijpolder.nl. Naast trainer is Marcel ook lid van het bestuur van Loopgroep Ooijpolder.