Beginnerscursus gaat van start

Na twee corona jaren, is er eindelijk weer een beginnerscursus. Onze trainer Ildiko gaat een groep beginnende lopers enthousiast begeleiden naar de eerste 5 kilometer wedstrijd. Denk je nu zelf; dat lijkt me wel wat? Lees dan gerust even verder!

Vanaf maandag 27 februari ga je tien weken lang op maandagavond om 1930u samen trainen met andere beginnende lopers. In die trainingen leren onze trainers Ildiko en Pascal je de basis van het hardlopen. Daarnaast krijg je een goed loopschema voor je individuele loopjes in de week tussen de trainingen in. Je leert op die manier op een goede manier hardlopen, met precies de belasting die je aankunt. De opbouw naar een eerste 5 kilometer wedstrijd doe je daarmee op een manier die je volhoudt. Je gaat fit de lente in, en het is nog gezellig ook! 

De kosten van de beginnerscursus zijn 50 euro. Je betaalt alleen voor de beginnerscursus en zit nog niet vast aan een lidmaatschap (al vinden we dat natuurlijk wel leuk als je daarna besluit lid te worden en vast met ons mee te gaan trainen).

 Klinkt goed toch? Vinden wij ook! Stuur een mailtje naar inschrijven@loopgroepooijpolder.nl onder vermelding van ‘beginnerscursus’ om je aan te melden. Heb je vragen, doe dan een appje naar Ildiko op (+31)06-53546205.