Ze zijn er weer, de zomertrainingen!

Kun je ook wel wat meer gebruiken dan alleen maar zon, zee en ijsjes deze zomer? Dat komt goed uit, want we starten per dinsdag 19 juli de LGO zomertrainingen weer op. Iedere dinsdag, om 19.30 ‘s avonds en voor alle leden van Loopgroep Ooijpolder. Net als vorig jaar, staan er 2 trainers klaar per training, zodat we op verschillende niveaus kunnen trainen.

We vinden het fijn als je wel even laten weten per week of je aanhaakt; dan hebben de trainers een inschatting van de hoeveelheid lopers per training. Daarvoor starten we de aparte zomertrainingen app groep weer op. Hou je mail in de gaten voor de extra instructie daarvoor.

Vanaf maandag 29 augustus starten de reguliere trainingen weer op, op je eigen vaste avond en groep. 

Train ze en fijne zomer!

la-albuquerque--xq5BTa2vSk-unsplash